Voor/naschoolse opvang

Iedere dag een nieuw avontuur! Dát is onze belofte aan kinderen. Met onze 60 kinderopvanglocaties in Haaglanden en ruim 100 jaar ervaring in de branche, zorgen wij ervoor dat jij met een gerust gevoel aan je dag kunt beginnen.

 

Femke Dak

Kindercentrum Femke Dak biedt buitenschoolse opvang (BSO) in de Nutsschool Woonstede. In het nieuwe gebouw is een aparte ingang naar de grote, lichte groepsruimte die als een gezellige woonkamer is ingericht. De kinderen kunnen er spelen in de bouw-, de huis-, de winkel-, de zit-, de knutsel-, of lekker chillen in de relaxhoek. In het speellokaal organiseren we regelmatig sport- en spelactiviteiten en ook buiten op het grote speelplein zijn we vaak te vinden. Femke Dak werkt samen met Nutsschool Woonstede en basisschool de Zuidwester.

Welke diensten biedt kindercentrum Femke Dak?

  • Buitenschoolse opvang: elke dag, als de school uitgaat, halen we de jongere kinderen op uit de klas en komen de oudere kinderen zelfstandig naar de BSO-ruimte. Na wat gegeten en gedronken te hebben, kunnen ze kiezen wat ze willen doen. De BSO is tot 18.30 uur geopend.
  • Voorschoolse opvang: kinderen kunnen vanaf 7.30 uur terecht op het kindercentrum totdat de school start.
  • Vakantieopvang: in de vakanties zijn de kinderen welkom van 8.15 uur tot 18.30 uur. De vakantieopvang vindt plaats in de Brede Buurtschool Kleurrijk aan de Ambachtsgaarde 3.

Overige soorten opvang van kindercentrum Femke Dak zijn dagopvang, halve dagopvang en schooltijdenopvang.

 

Kom langs

Nieuwsgierig en wil je graag met ons kennismaken? Je bent van harte welkom! Voor een vrijblijvende rondleiding of advies bel je Klantadvies 070 750 21 10 of mail je klantadvies@dakkindercentra.nl. Kijk ook op www.dakkindercentra.nl.