Nieuws

18 februari 2019

Podiummiddag kleuters

De podiummiddag van de kleuters gaat vrijdag 22 februari niet door in verband met ziekte van juf Cora. Wij zullen een nieuwe datum plannen.
Kerstvakantie
21 december 2018

Kerstvakantie

De laatste ochtend zit erop. We hebben nog even gezellig samen gezongen in de hal. Kijk hier naar de video's. Ook is de opbrengst voor het goede doel bekend: 450,- euro, GEWELDIG!
KERST
20 december 2018

KERST

Woensdagavond hebben alle klassen genoten van een heerlijke maaltijd en een gezellig samenzijn. De ouders hadden weer overheerlijke gerechten gemaakt! Bekijk hier de foto's.
Kerst workshops
18 december 2018

Kerst workshops

Dinsdag hebben de kinderen prachtige voorwerpen en kerststukjes gemaakt voor de kerstmarkt. Zoals u weet is de opbrengst bestemd voor een goed doel! Bekijk hier de foto´s.
Sinterklaas
14 december 2018

Sinterklaas

Op 5 december bezocht de Sint onze school. Klik hier voor de foto's. Klik hier voor de video's.
Sintbezoek groep 4
11 december 2018

Sintbezoek groep 4

Op 5 december is Sinterklaas ook op bezoek geweest in groep 4. Bekijk hier de foto's.
Sint surprise groep 6
11 december 2018

Sint surprise groep 6

Op 5 december hebben ze in groep 6 surprises voor elkaar gemaakt. Bekijk hier de foto's.
Museumbezoek groep 4: 'Het Poppenhuis'
10 december 2018

Museumbezoek groep 4: 'Het Poppenhuis'

Op donderdag 29 november is groep 4 naar het museum geweest. Het thema was 'Het poppenhuis'. Ooit heeft mevrouw Sara Rothé haar eigen huis in het klein na laten maken. En wij hebben dat kunnen bekijken! Prachtig om te zien. Hierbij de foto's.
Herfstwandeling kleuters
13 november 2018

Herfstwandeling kleuters

Op 8 november zijn de kleutergroepen lekker naar buiten gegaan en hebben een herfstwandeling gemaakt. Klik hier om de foto's te bekijken.
Halloween disco groep 5 t/m 8
06 november 2018

Halloween disco groep 5 t/m 8

Afgelopen vrijdag 2 november heeft de bovenbouw een disco gehad. Het was erg gezellig. Er werden foto's gemaakt, het was ook even tijd om te limbo dansen en soms kwam er een optreden van een groepje. Een geslaagd feestje! Let op: Er zijn 2 mappen met foto's. Bekijk hier de foto's.
Museumbezoek groep 6 Gevangenpoort
02 november 2018

Museumbezoek groep 6 Gevangenpoort

De kinderen van groep 6 zijn naar het museum geweest: De Gevangenpoort. Een bijzonder bezoek, want de kinderen hebben wel wat spannende dingen beleefd. Bekijk hier de foto's.

 

Buitendag groep 5 en 6
15 oktober 2018

Buitendag groep 5 en 6

Op de buitendag van groep 5 en 6 was het prachtig (zomers) weer. Er werd gespeurd naar soorten paddenstoelen en bomen, prachtige bladeren verzameld en gebouwd met takken. Bekijk hier de foto's. 
Kinderboekenweek, thema Vriendschap
15 oktober 2018

Kinderboekenweek, thema Vriendschap

De kinderboekenweek werd afgesloten met een flashmob van alle klassen. Er waren tal van activiteiten: een muzikale opening, een voorleeswedstrijd, een boekenmarkt, elfjes maken, voorlezen door andere juffen of een gast.  Bekijk hier de foto's.
Schoolreis
02 oktober 2018

Schoolreis

Afgelopen donderdag zijn alle groepen op schoolreis geweest. Het was prachtig weer en iedereen heeft genoten! Klik hier voor de foto's.
Musical groep 8
09 juli 2018

Musical groep 8

Afgelopen vrijdag trakteerde groep 8 ons op de spetterende musical "Van de hak op de tak". Wij hebben genoten en wensen alle leerlingen van groep 8 een heerlijke vakantie en een goede start op de middelbare school. Bekijk hier de foto's.
Cowboys en Indianen
02 juli 2018

Cowboys en Indianen

Op woensdag 27 juni was het spetterende zomerfeest 2018. Iedereen heeft genoten van de spelletjes, de optredens, het lekkere eten en het mooie weer. Kortom het was een geslaagd feest! Bekijk hier de foto's.
Nieuwsbrief
29 juni 2018

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van juni 2018 staat onder het kopje Actueel → Nieuwsbrieven.
Avondvierdaagse
11 juni 2018

Avondvierdaagse

Ruim 32 leerlingen met hun ouders liepen de Avondvierdaagse. Een knappe prestatie!
Sportdag groep 5 t/m 8
07 juni 2018

Sportdag groep 5 t/m 8

Op 6 juni was de sportdag voor groep 5 t/m 8. In groepjes werden alle 10 onderdelen vol enthousiasme uitgevoerd. Tot slot was er een lekker ijsje. Alle hulpouders worden hartelijk bedankt! Bekijk hier de foto's.
Zwerfboekenstation
07 juni 2018

Zwerfboekenstation

Sinds vorige week heeft de school een zwerfboekenstation. In de hal staat een koffer vol boeken. De kinderen mogen een boek mee naar huis nemen. Na het lezen leggen ze het boek weer terug in de koffer en dan kan een ander het meenemen. Zo zwerft het boek van huis naar huis! Het zwerfboekenstation werd geopend met een leuke voorstelling. Bekijk hier de foto's.
1 2